West End Ave
800 WEA Gut Renovation
New York, New York
Photography: Bilyana Dimitrova, Renderings: Jay Adu

This 2000 square feet, gut renovation turned a pre-war apartment into a clean modern residence for a family of three, while preserving its prewar features, such large generous rooms, tall baseboards and ceiling beams.

The entry foyer becomes a central node that both separates and connects the dining room, living room, and bedroom areas through a series of large walnut open door frames, creating an airy, free-flowing layout. A small bookcase slot provides a visual connection between the dining and living rooms.

Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description
Image-description

Projects Categories